Onze diensten

Zonnepanelen, elektrische kookplaten, aansluitingen voor een warmtepomp, laadstations, intercom systemen, maar ook voor datanetwerken kun je bij ons terecht. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Wij hechten veel waarde aan de duurzaamheid en kwaliteit van de producten die we gebruiken, deze worden dan ook met zorg geselecteerd. Voor intercom systemen gebruiken wij de producten van Vercoma, een Nederlands bedrijf met uitstekende service. En voor de laadstations werken wij met Easee, een compacte, innovatieve en slimme laadrobot.

In ons magazijn hebben wij de meeste producten op voorraad, waardoor we ook tijdens onze 24-uurs storingsdienst, snel de juiste materialen bij de hand hebben.

Verduurzamen

Er is minder nieuwbouw en we gaan steeds meer richting duurzame renovaties, men wil zoveel mogelijk van het gas af.

Wij bieden verschillende installaties aan voor het verduurzamen van woningen en (bedrijfs)panden. Zonnepanelen en elektrische kookplaten, maar ook de aansluitingen voor een warmtepomp kunnen wij verzorgen.

Ook wil men energiezuiniger gaan rijden en van de fossiele brandstof af, daar zijn natuurlijk elektrische laadpalen voor nodig.

Wij leveren en installeren laadpalen in Wageningen en omgeving voor alle automerken. In de basis adviseren wij laadpalen van A-merken. Wij adviseren u graag welke type of merk u het beste kunt gebruiken voor uw auto.

Groveko

Projecten

Je kunt bij ons terecht voor een breed scala aan elektrotechnische installaties. Zoals het verduurzamen van je woning door middel van zonnepanelen, elektrische kookplaten en aansluitingen voor een warmtepomp. Daarnaast richten wij ons ook op de installaties van elektrische laadpalen en intercom systemen.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag over onze diensten? Of wil je een offerte aanvragen? Laat je gegevens achter via ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.