Over ons

Mol elektrotechniek is een kleinschalig, InstallQ erkend installatiebedrijf in Wageningen. Met ruim 24 jaar ervaring en een enthousiast en vakkundig team, zorgen wij ervoor dat uw installatie juist en veilig wordt aangelegd. Zowel voor de particuliere als klein zakelijke markt, daarnaast zorgen wij ervoor dat de elektrische installatie in orde blijft bij de vele verenigingen van eigenaars in de regio die worden beheerd door Bakker Vastgoedbeheer B.V.

Ook hebben wij een 24 uurs storingsdienst, u kunt ons dus gerust bellen als u een probleem heeft met uw elektrische installatie, ook buiten de normale werktijden.

 

 

Ons team

Wij bestaan uit een klein en hecht team, met ieder zijn eigen expertise. Tot het team behoren ook altijd één of twee monteurs in opleiding. Wij vinden het belangrijk dat er voldoende opleidingsmogelijkheden zijn voor nieuwe monteurs en faciliteren dat dan ook graag. Tevens zijn alle monteurs van Mol gekwalificeerd en worden de nodige cursussen en opleidingen aangeboden.

Andre Mol
Johan
Elno
Rens
Sander

Neem contact met ons op

Heb je een vraag over onze diensten? Of wil je een offerte aanvragen? Laat je gegevens achter via ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.