Laadstations

Laadpaal Wageningen en omgeving

Wilt u altijd de zekerheid en het gemak van een beschikbare laadpaal voor de deur? Dan is een laadpaal aan huis de ideale oplossing. 

Wij leveren en installeren laadpalen in Wageningen en omgeving voor alle automerken. In de basis adviseren wij laadpalen van A-merken. Wij adviseren u graag welke type of merk u het beste kunt gebruiken voor uw auto. Wij werken veel met de laadstations van het met Zaptec. De Zaptec Go is een krachtige thuislader voor elektrische voertuigen. Met zijn slimme functies en geavanceerde technologie is dit de perfecte lader voor thuis, op kantoor of in de garage.

Voordat wij een laadstation kunnen plaatsen is het belangrijk dat wij weten wat uw wensen zijn en hoe de situatie bij u thuis is. Er zijn diverse mogelijkheden voor het plaatsen van een laadstation, wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken. 

Installatie van de laadpaal

Het is belangrijk om een laadstation te laten installeren door een professional. Een goede installatie zorgt ervoor dat uw auto wordt aangesloten op een betrouwbare stroombron en dat de batterij veilig en efficiënt kan worden opgeladen. 

Aanpassingen in de meterkast

Naast de installatie zelf dient ook vaak de meterkast aangepast te worden. Het is belangrijk dat uw meterkast past bij de lader van uw elektrische auto. In veel gevallen is het verstandig om een aparte aardlekautomaat aan te maken in de meterkast, zodat er geen conflict ontstaat met het gebruik van andere elektrische apparaten met kortsluiting als gevolg. 

Meestal is de meterkast binnen uw woning niet standaard geschikt voor het gebruik van een laadpaal. Voor het gebruik van een laadstation heeft u namelijk krachtstroom nodig. Vaak wordt een meterkast voorzien van een 1-fasen aansluiting, terwijl er een 3-fasen aansluiting noodzakelijk is. Met een 3-fasen aansluiting kunt u een hoger voltage van het stroomnet afnemen, waardoor het laadstation uw auto van voldoende stroom kan voorzien. Het is belangrijk dat u voor het plaatsen van een 3-fasen aansluiting contact op neemt met uw netbeheerder. 

Mocht u een laadpaal kiezen met Dynamic Load Balancing dan is het vaak niet nodig om de groepenkast uit te breiden. Dynamic Load Balancing voorkomt dat je energienetwerk overbelast raakt en uitvalt. 

Offerte aanvragen?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het plaatsen van een laadstation bij u thuis. Wij plaatsen laadpalen in Wageningen maar ook in de regio. 

Vraag ons gerust meer informatie over de mogelijkheden voor het plaatsen van een laadstation. 

Groveko

Elektrische installaties projecten

Neem contact met ons op

Heb je een vraag over onze diensten? Of wil je een offerte aanvragen? Laat je gegevens achter via ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.