Werkzaamheden

Wij verzorgen de aanleg, de uitbreiding en het onderhoud van de elektrische installaties in woningen van particulieren en woningverhuurders of woningbouwverenigingen. Wij kunnen u adviseren bij de modernisering of aanpassing van de elektrische installatie in uw eigen woning. We leveren en monteren alle verlichting in en om het huis.

Utiliteitsbouw

Tot onze activiteiten behoort ook de aanleg van, complexe, elektrotechnische installaties in de utiliteitsbouw. Mol Installatie Techniek is te allen tijde bereid om mee te denken naar totaaloplossingen van de elektrotechnische beheersbaarheid binnen gebouwen. De regelbaarheid van licht, telecommunicatie en beveiliging kan op die manier volledig in de (nieuw)bouw geïntegreerd worden.

Nieuwbouw-vrije markt

Vrije kavelbouw vraagt een bijzonder doordachte planning voor de elektrotechnische installatie. Wij kunnen in het bouwteam ervaring en deskundigheid inbrengen waardoor de elektrotechnische installatie geheel op maat van de opdrachtgever wordt gesneden. Wij kunnen derhalve een totaalpakket bieden van de allernieuwste ontwikkelingen en innovaties