Diensten en producten

Mol Installatie Techniek richt zich met name op de aanleg en renovatie van elektrotechnische installaties in de sectoren woningbouw en utiliteitsbouw. Naast het “standaard” elektra werk zijn wij KISS HOME garantie dealer. Dit is een domotica systeem dat ontworpen is door Hager.

Voor de één is domotica het regelen van de verlichting met dezelfde afstandsbediening als waarmee de TV wordt bediend, voor de ander is domotica een volledig door de computer bestuurd systeem wat zich aanpast aan het leefritme. Voor alle wensen biedt het passende oplossingen.

Wij werken met het Nikobussysteem en het Hager kisshome, Dit zijn systemen met ongekende mogelijkheden en is al meer dan 10 jaar op de markt.

Mol Installatie Techniek richt zich met name op de aanleg en renovatie van elektrotechnische installaties in de sectoren woningbouw en utiliteitsbouw. Naast het “standaard” elektra werk zijn wij KISS HOME garantie dealer,

Dit is een domotica systeem dat ontworpen is door Hager.

Datanetwerken

Het verzorgen van complete datanetwerken is geen probleem. Of het nu het "oude"cat 5 systeem is of het nieuwe cat 6 systeem, wij zorgen dat de aansluiting van uw werkplek tot aan het patchpaneel perfect is. Na het aanleggen worden alle aansluiting uitvoerig getest en, indien gewenst, kan er een certificaat worden afgegeven.